Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Goeree-Overflakkee op 50PlusBeurs

GOEREE-OVERFLAKKEE – De gemeente Goeree-Overflakkee presenteerde zich vorige week op de 50PlusBeurs in Utrecht. In de 'Goeree-Overflakkee mijn eiland' stand konden bezoekers meer informatie krijgen over het eiland Goeree-Overflakkee, als prachtige bestemming voor een korte of langere vakantie, een dagje uit of als plek om heerlijk te kunnen wonen. De stand werd bijzonder goed bezocht.

Er was veel interesse voor Goeree-Overflakkee onder de bezoekers. Zo'n 1500 geĂ¯nteresseerden schreven zich in voor de nieuwsbrief van Goeree-Overflakkee mijn eiland. De digitale nieuwsbrief, met informatie over Goeree-Overflakkee, evenementen en activiteiten, wordt vier tot zes keer per jaar verstuurd.

Vlaggetjesspel

Goeree-Overflakkee organiseerde op woensdag 21 september bovendien het vlaggetjesspel. Ruim 110 bezoekers deden mee aan het spel. Zij leerden op een leuke manier meer over het eiland Goeree-Overflakkee. Het spel werd twee keer gespeeld, de winnaars van beide spellen waren heel blij met hun prijs: een geheel verzorgde dag op Goeree-Overflakkee.
De overige deelnemers kregen na afloop sowieso 'de smaak van het eiland' mee in de vorm van een zakje met Kruukplaetjes en een Z-card. De Z-card is een handig pocketformaat plattegrond van het eiland met verwijzing naar diverse hotspots en evenementen en activiteiten.

Nu al resultaat

Deelname aan de 50PlusBeurs werpt nu al zijn vruchten af. Zeehondenopvang en Expo A Seal verwelkomde eind vorige week al de eerste bezoekers naar aanleiding van de beurs. En ook Camping 't Anker had de eerste telefoontjes al binnen van mensen die de 'Goeree-Overflakkee mijn eiland' stand eerder die week hadden bezocht.

Gezamenlijk initiatief

Het eiland Goeree-Overflakkee werd vertegenwoordigd door het promoteam Goeree-Overflakkee, Geitenboerderij De Mekkerstee, Vakantiepark aan zee De Klepperstee, VVV Goeree-Overflakkee, Camping 't Anker, Tieleman Keukens, het RTM Museum en Zeehondenopvang en Expo A Seal.