Jack Verkamman. Foto: Hans Villerius
Jack Verkamman. Foto: Hans Villerius Foto:

Jack Verkamman is financieel reisleider

(Advertorial)

"Deze zomer was ik kort met vakantie. Ook wanneer er dan klanten bellen vind ik dat niet vervelend. Ik heb enorm veel plezier in mijn werk; als ik wakker word zie ik er naar uit om weer gauw aan de slag te gaan." Jack Verkamman is gefascineerd door de financiële wereld en het bouwen van lange termijn relaties.

Na een carrière bij de Amrobank en de Rabobank is hij begin 2014 een eigen adviespraktijk gestart: Duisenburgh Vermogensregie Verkamman. De belangrijkste redenen voor deze stap waren dat hij aandacht wil blijven schenken aan zijn klanten en graag advies op maat biedt. "Bij grootbanken moet een beleggingsspecialist vaak zo'n 180 klanten bedienen. Dat wil ik niet, want dan kan ik de betrokkenheid die ik voor ogen heb niet waarmaken. Daar komt bij dat klanten bij een bank vaak te maken hebben met wisselende adviseurs." De kersverse ondernemer heeft geen moment spijt gehad van zijn overstap van de bank naar een eigen onderneming. "Nu kan ik veel meer tijd en aandacht geven aan mijn klanten, ik ken ze persoonlijk en speel pro-actief in op de financiële behoeften en mogelijkheden die zich voordoen. Dat gaat als vanzelf omdat ik met de klant meegroei en de situaties herken. Uiteraard bel ik mijn klanten altijd even op hun verjaardag om ze te feliciteren."

Verkamman is niet alleen specialist op het gebied van beleggingen, maar ook financieel planner. "Het is belangrijk om naar het complete plaatje te kijken. Dus niet alleen naar beleggingen, maar bijvoorbeeld ook naar pensioenopbouw, schenkingsplannen, testament of hypotheek. In sommige gevallen adviseer ik juist om de hypotheek af te lossen in plaats van het geld te beleggen. Dat gaat dan weliswaar ten koste van mijn toekomstige verdiensten, maar het beste advies voor de klant staat altijd voorop. Zowel met beleggen als met ondernemen wil ik niet 'even snel scoren'. Ik geloof in een doordachte visie en focus mij op langere termijn."

"Doordat ik ben aangesloten bij Duisenburgh Vermogensregie is de continuïteit uitstekend gewaarborgd en heb ik toegang tot een groot netwerk van financiële experts en duizenden beleggingstitels.

Jack Verkamman heeft een kantoor in het pand van Regiobank John. P. de Wit in Stellendam. Maar liever spreekt hij af bij mensen thuis. "Dan zijn mensen meer op hun gemak en is alle informatie bij de hand." Verkamman woont zelf in Barendrecht, maar komt erg graag op het eiland. Ik hou van de nuchtere cultuur; de recht-door-zee mentaliteit. Als hij op vrijdag op Goeree-Overflakkee is gaat hij altijd even kijken in de haven van Stellendam. "De visserij vind ik prachtig, daar liggen tenslotte mijn roots."

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Belangenbehartiger (kader)

"Uniek is mijn dienstverlening vermogensregie. Hierbij worden, deze partijen en andere adviseurs, namens de klant door mij aangestuurd. Zo houd ik de vinger aan de pols m.b.t. de totale risico- en rendementsontwikkeling, de spreiding, de voortgang en het onderhoud. Ook onderhandel ik over de tarieven. Wij kennen de markt." Vermogensregieklanten ontvangen periodiek een helder totaalbeeld van de gehele vermogenssituatie.

Langeweg 63, Stellendam
085-4894894, 06-52525994
jmverkamman@duisenburgh.nl
www.duisenburgh.nl/verkamman