Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Ondernemers van harte welkom bij prinsjesdagontbijt Visser & Visser in Stellendam

GOEREE-OVERFLAKKEE - Na Prinsjesdag brengt Visser & Visser, tijdens het prinsjesdagontbijt, de belangrijkste maatregelen en gevolgen voor ondernemers in kaart. Welke wijzigingen gaan hun onderneming raken? En hoe ziet het nieuwe Belastingplan eruit?

Op woensdag 28 september 2016 zijn ondernemers en relaties van harte welkom op deze ontbijtbijeenkomst in Zoet of Zout, Haringvlietplein 3 in Stellendam van 7.30 tot 9.00 uur.
Spreker mr. A.J.J. (Harold) van den Berge, fiscalist bij Visser & Visser, geeft een presentatie met een heldere toelichting wat de gevolgen voor ondernemers zijn naar aanleiding van de plannen van het kabinet. Drs. J.C. (Koos) Moerland, voorzitter Raad van Bestuur CuraMare, is gastspreker. Daarnaast is er voor de aanwezigen ook gelegenheid om elkaar te spreken tijdens een compleet verzorgd ontbijt.
U bent van harte uitgenodigd voor het prinsjesdagontbijt. Aanmelden kan via info.visser-visser.nl/prinsjesdagontbijt-2016.
Het prinsjesdagontbijt van Visser & Visser is inmiddels een jarenlange traditie. Dit jaar vindt de bijeenkomst plaats op zes locaties in Nederland: Apeldoorn, De Bilt, Dordrecht, Goes, Ridderkerk en Stellendam.