Afbeelding
Foto: Hans Villerius

Buijsse Mode opent Street One winkel op D'n Diek

MIDDELHARNIS – Sinds vorige week donderdag kunnen dames vanaf de leeftijd van een jaar of dertig hun hart ophalen op D'n Diek in Middelharnis, als ze zich in een nieuwe outfit willen steken. Buijsse Mode heropende daar die dag de winkeldeuren van het voormalige ZP6 Kidz, dat in een week tijd getransformeerd werd tot een Street One winkel.

Tekst en foto: Hans Villerius

In haar 'hoofdvestiging' aan het Zandpad te Middelharnis, waar Buijsse Mode al generaties lang een begrip is, was Street One al één van de kwaliteitsmerken die er te koop zijn. Dat wil zeggen: een deel van de collectie, want voor de complete collectie zou veel meer winkelruimte nodig zijn. En die is er nu. Na een aantal jaren ZP6 Kidz gehad te hebben, in haar vestiging Zandpad 6, was Buijsse Mode hier toe aan iets anders. Het werd een winkel met het complete assortiment damesmode van Street One. Vanuit de zakenrelatie die er al was met dit merk, kon dat prima worden gerealiseerd.

Onderscheidend

"Street One heeft kleding van een hoge kwaliteit voor een goede prijs", zegt Daan Buijze van Buijsse Mode. "En Middelharnis heeft het juiste publiek voor ons merk", vult Willem van Dorst als landelijk manager van Street One aan, "daarom past deze winkel hier heel goed."
"Eén van de dingen waarmee wij ons onderscheiden", vervolgt Van Dorst, is dat wij heel snel inspelen op nieuwe modetrends. Tussen het ontwerp op de tekentafel en de daadwerkelijke productie, dus van idee naar werkelijkheid, zit bij ons maar drie maanden. Dat is uniek. Ook onderscheiden wij ons ermee dat wij in principe wekelijks onze collectie updaten. Elke week hangen er weer nieuwe dingen." "Zelfs dagelijks kan er een doos nieuwe kleding binnenkomen", vult Daan aan, "zodat 't voor dames echt interessant is om iedere week 'ns een kijkje te komen nemen."
Het hele jaar door heeft Street One op D'n Diek een compleet basispakket, en daarnaast een seizoensgebonden pakket met steeds wisselende kleuren. Én er wordt steevast voor gezorgd dat in het basispakket dagelijks álle maten verkrijgbaar zijn. Zie voor meer informatie:
https://www.facebook.com/Street-One-Middelharnis-703477453136343, https://www.instagram.com/streetonemiddelharnis, of bel naar 0187 899331.