Beweegweek bij CuraMare

GOEREE-OVERFLAKKEE - In de Nationale Sportweek zet CuraMare bewegen centraal in de 'Beweegweek'. Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 september zijn er op onze woonzorgloca­ties Ebbe en Vloed in Oude-Tonge, Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk, Geldershof in Dirksland en De Vliedberg in Ouddorp bewegingsactiviteiten voor bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers, familie, medewerkers en omwonenden. Op een speelse manier brengen wij bewegen onder de aandacht door verschillende activiteiten.

Dinsdag 20 september is de beweegmarkt. Een informatie- en doe-markt over de mogelijkheden van beweegstimulering in de ouderenzorg. Bezoekers kunnen zelf aan de slag op de Braintrainer Plus Light en de Belevingstafel of ontdek­ken hoe de Tovertafel, Qwiek.up en Silverfit werken. Naast al deze apparatuur, zijn ook spellen aanwezig van de firma Spelplus.
Er zijn voorlichtingsbijeenkomsten 'Alles is bewegen' en informatiestands vanuit CuraMare Behandeling en over onze projecten ZorgDier en Beweegtuin.

Braintrainer winnen?

Op de beweegmarkt staat ook het bedrijf BrainTrainerPlus. In deze stand is een brain­trainer te winnen! Hoe? De (klein)kinderen kunnen een quiz maken en op die manier maken zij kans om voor hun (groot)ouders een BrainTrainer Light te winnen!

De beweegmarkt is op dinsdag 20 september van 18.00 tot 21.00 uur.
Voorlichtingsbijeenkomsten 'Alles is bewegen'.
1e voorlichtingsbijeenkomst: 18.30-19.15 uur.
2e voorlichtingsbijeenkomst: 19.30-20.15 uur.

Locatie:
Nieuw Rijsenburgh, Sperwer 271 Sommelsdijk.