Afsluiting expositie Karin Roozemond met workshop

MIDDELHARNIS – De afgelopen periode is het werk van beeldend kunstenaar Karin Roozemond te bezichtigen geweest in de Bibliotheekvestiging in Middelharnis. Karin Roozemond (1968) is een creatieve duizendpoot, die naast haar werk als psycholoog schrijft en schildert. Zij laat zich inspireren voor dromen, symbolen en mythes en legendes. Om haar, vaak mysterieuze, schilderijen te maken, gebruik ze vloeibare acrylverf dat ze op haar doeken giet. In de vlekken en menging van kleuren die zo ontstaan, komen afbeeldingen naar voren die ze verder uitwerkt.

Op zaterdag 17 september wordt de expositie-periode op een bijzondere manier afgesloten. Om 10.30 uur kunnen kinderen aanschuiven aan de grote tafel in Middelharnis. Karin zal dan uitleggen aan de kinderen hoe ze haar schilderijen maakt. Na deze uitleg gaan de kinderen zelf aan de slag om ook zo'n bijzonder schilderij met gemengde technieken te maken.

Om 13.30 uur zijn alle volwassenen welkom in de Bibliotheek. Karin zal eerst een rondleiding met uitleg langs haar schilderijen geven. Aansluitend is er om 14.15 uur de mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop, zodat ook u met een mooi kunstwerk thuiskomt.
Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje.

Reserveren

Aanmelden voor de workshops kan aan de balie in de Bibliotheek of via www.leerenbeleef.nl.