Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Opfrissen van uw verkeerskennis?

GOEREE-OVERFLAKKEE – Binnenkort wordt er weer een opfriscursus verkeersregels gehouden. De cursus wordt georganiseerd door de kring Goeree-Overflakkee van Veilig Verkeer Nederland.

Wie als ervaren verkeersdeelnemer wil ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de nieuwste verkeersregels? En daarbij tips krijgen om zuiniger en milieuvriendelijker te rijden? Er is nu de kans om een cursus te volgen. Deze cursus bestaat uit twee dagdelen van twee uur per dagdeel. De deelnemers worden onder leiding van een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. U kunt daarbij denken aan rotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen enz. Uiteraard is er ruimte voor vragen en het inbrengen van eigen ervaringen. Denkt u goed op de hoogte te zijn van de verkeersregels test dan uw kennis op http://opfriscursus.vvn.nl/v/start.

De bijeenkomsten hebben een informatief karakter en het is dus geen examen.
Deze cursus wordt georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland kring Goeree-Overflakkee en is mogelijk gemaakt door het Regionaal Projectorgaan Verkeersveiligheid Goeree-Overflakkee.
Doelgroep is 60-plussers en de opfriscursus wordt gehouden op de dinsdagmiddagen 27 september en 4 oktober van 14.00 – 16.00 uur. De plaats is Wijkcentrum voor het Lokaal Ouderenwerk Middelharnis aan de Doetinchemsestraat 27 te Middelharnis.
De deelname kost € 12,50 per persoon.
U kunt zich inschrijven per e-mail bij Jan de Vries van Veilig Verkeer Nederland, via jdvdirksland@hetnet.nl o.v.v. Opfriscursus Middelharnis 2016.

De volgende gegevens gaarne in uw e-mail vermelden: de heer/mevrouw, voorletters, voorzetsel, achternaam, adres, postcode, plaats, geboortedatum en telefoonnummer. U ontvangt dan een bevestiging van deelname.
U kunt ook een brief met de bovengenoemde gegevens sturen aan Veilig Verkeer Nederland kring Goeree-Overflakkee, Berkehof 4 te 3247 XA Dirksland of bellen met telefoonnummer 0187-602585.
Er kunnen maximaal 35 mensen aan de cursus deelnemen, geef u dus snel op.