Levensverhalen in het café

Voor iedereen die niet (meer) zo kerkelijk is

OUDDORP - Iedereen beleeft bijzondere verhalen in het leven. Sommige verhalen zijn ontroerend, maar anderen zouden we misschien liever hebben overgeslagen. Van oudsher is het café een plaats geweest om die verhalen met elkaar te delen. Menig sterk verhaal is in het café geboren!

Uit deze oude verbinding tussen het café en de verhalen van het leven is het idee ontstaan om die twee weer met elkaar in verbinding te brengen: Levensverhalen in het café. Onder leiding van ds. Edwin de Jong (Doopsgezinde Gemeente Ouddorp) wordt er aan de hand van Bijbelse personen gekeken naar de verhalen van vandaag. Veel mensen lezen niet meer zo vaak in de Bijbel, maar dat betekent niet dat de Bijbelse verhalen niet meer herkenbaar zijn. Tijdens een serie van vijf avonden komen we hopelijk tot de ontdekking dat oude verhalen verrassend relevant kunnen zijn!

"Juist voor iedereen die de toegang tot de Bijbel misschien wel is kwijtgeraakt, wil deze serie op een laagdrempelige wijze aanknopingspunten bieden om (op)nieuw over het leven na te denken. Zonder al te veel religieuze bagage of vroom gedoe willen we met elkaar het gesprek zoeken".

Locatie: In d' Groene Lanteern te Ouddorp. Tijd: 19.30-21.00 uur. Data: 20 september, 4 en 18 oktober, 1 en 15 november 2016. Toegang gratis, consumpties voor eigen rekening. Voor vragen of aanmelden: ds. Edwin de Jong (0187-795014 of mail@dsdejong.nl).