Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Goerees Havenconcert: 'prachtige avond'

GOEDEREEDE - Het Havenconcert beleefde een prachtige avond. Op een speciaal ponton in de haven van Goedereede werd door verschillende artiesten een gevarieerd muziekprogramma op topniveau ten gehore gebracht. De organisator, de Stichting Promotie Kop van Goeree, kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement met een grote opkomst. Veel publiek was met klap- en tuinstoelen naar de Goereese haven gekomen.

Deze achtste editie van het Goereese Havenconcert had prachtige artiesten op het programma. Na het voorprogramma, muziek van beiaardier Jan Bezuijen op het carillon van de toren, opende presentator Patrick Polie de avond gevolgd door Koninklijke fanfare Apollo onder leiding van Leo Simons. De Ukuladies, Suzanne Jalink, Marlieke Fris en Jennifer Ravestein vermaakten het publiek met hun driestemmige zang, waarbij ze zichzelf begeleiden op de ukelele. Ook pianiste Nadia Rutkovska en Kobus Prins op de marimba/vibrafoon maakten hun opwachting op het ponton. Het publiek genoot van de optredens. De toegift van het orkest 'Mijn tante kan niet trouwen, omdat ze niet zoenen kan' en 'We'll meet again' werd natuurlijk luidkeels meegezongen.
De organisator, de Stichting Promotie Kop van Goeree, kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement, dat mede mogelijk werd gemaakt door diverse sponsors en donateurs.