Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Huttendurp Stellendam 19 en 20 augustus

STELLENDAM - Ook dit jaar wordt er voor de kinderen van Stellendam weer een huttendurp georganiseerd. Dit zal plaatsvinden op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus op het terrein van de ijsvereniging te Stellendam aan de Eendrachtsweg.

De aanvang van het evenement is vrijdag 10.00 uur, vanaf 9.30 uur is er nog de mogelijkheid om in te schrijven. Voorinschrijvingen lopen t/m 17 augustus. Inschrijven kan via het uitgedeelde inschrijfformulier, via de site www.vos-web.nl of via de mail vos2008stellendam@gmail.com. Kinderen van 6 jaar of jonger zijn ook van harte welkom, maar onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder).
Naast het bouwen van de hutten geeft de organisatie de mogelijkheid om van vrijdag op zaterdag een nacht in de hut te slapen. Tevens zal er op vrijdagavond weer een bezoek gebracht gaan worden aan zwemcomplex 't Zuiderdiep en zal op zaterdag om 16.00 uur het durp traditioneel in vlammen opgaan.

De kosten voor het evenement bedragen voor leden van de vereniging € 10,- en voor niet-leden € 15,-. (Hiervoor ontvangt een deelnemer: eten, drinken en versnaperingen voor twee dagen en verschillende activiteiten, waaronder zwemmen, springkussens en een schuimparty). Als deelnemer hoef je alleen een hamer en eventuele zwem- en/of slaapspullen mee te nemen.

Op een dag zoals het huttendurp wordt veel hout gebruikt. Heeft u hout nodig? Dan kunt u op zaterdag 20 augustus vanaf 14.00 uur gratis hout afhalen op het bovengenoemde adres.

Voor vragen, neem gerust contact op met de organisatie via bovenstaand e-mailadres.

"Graag willen wij via deze weg ook van de gelegenheid gebruik maken om al onze sponsoren en vrijwilligers te bedanken voor hun bijdrage aan het huttendurp 2016 te Stellendam!" aldus de organisatie.