Afbeelding
Foto: pr

Viswinkel Ouddorp gaat uit van hoge score bij AD Haringtest

OUDDORP - Spannende tijden in Viswinkel Ouddorp. Enkele weken geleden is het AD Haringtestteam ook in de viswinkel van Ed en Heike aan de Weststraat in Ouddorp langs geweest om de haring te testen. Een ieder zal inmiddels weten dat het vetgehalte en kwaliteit dit jaar optimaal was. Het zal dus een enorm gevecht worden met collega haringverkopers om tot een goede score te komen in de strijd naar de titel 'Beste haring van 2016'.
Of het eindcijfer 9, zoals enige jaren terug, wederom in het verschiet ligt, is alleen maar hopen. Maar Ed en Heike zijn ervan overtuigd dat ze op een hoge score uit zullen komen.

Met vele jaren ervaring en verstand van zaken heeft Ed er alle vertrouwen in. Zijn haring was tenslotte zeer goed, de schoonmaak zeer goed en de prijs keurig. Ed en Heike gaan uit van een top-40 nominatie. Het is nu nog afwachten op de officiële uitslag van de Nationale AD Haringtest 2016 in het Algemeen Dagblad, die binnenkort in de zaterdagkrant van het AD verwacht wordt.
Nagenoeg iedere toerist, maar zeker de inwoners van Ouddorp, kennen Ed van zijn viskraam op de ronding waar hij ooit startte. Inmiddels is deze ondernemer pur sang doorgegaan met innoveren door de gewaagde sprong te maken om een viswinkel te starten. Inmiddels een begrip in Ouddorp. Een winkel met een zeer uitgebreid assortiment met hoogwaardige producten.
Maar daar laat hij het niet bij. Woensdag 20 juli a.s. zal zijn mosselbar in de winkel geïnstalleerd worden.