Grote zomerzangavond tijdens Diekdagen

MIDDELHARNIS - Op vrijdag 15 juli wordt er een 'zomerzangavond' gehouden in de Grote Kerk van Middelharnis. Iedereen is van harte welkom om een uur lang te komen zingen.

De opzet is een gevarieerde liederenkeuze van christelijke liederen die gezongen worden binnen de gemeenten van de Protestantse Kerk in Nederland in Middelharnis, Sommelsdijk en Stad aan 't Haringvliet. Dit zijn de Hervormde Gemeenten van deze drie plaatsen, de EmmaĆ¼skerk in Middelharnis, de Ichtuskerk in Stad aan 't Haringvliet en de Exoduskerk in Sommelsdijk.

Deze PKN-gemeenten hebben het initiatief genomen om veel mensen de gelegenheid te geven samen te zingen. Zodat met bezieling de woorden en melodieƫn mogen klinken van prachtige liederen. En wat is er mooier om daar uw/jouw stem aan toe te voegen.

De Diekdagen beginnen dit jaar op 15 juli. Aansluitend op de braderie bent u/ben jij vanaf 20.00 uur van harte welkom in de Hervormde Kerk aan de Ring in Middelharnis. Er is een programmaboekje, waarin alle liederen zijn opgenomen. Organist Paul Kievit zal de begeleiding verzorgen. Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden en er is een vrije in- en uitloop.
Het wordt zeer op prijs gesteld als u/jij na afloop nog na blijft onder het genot van een drankje.
Laat die avond uw/jouw gezicht zien. Maar laat vooral uw/jouw stem horen!

De PKN-kerken in Middelharnis, Sommelsdijk en Stad aan ''t Haringvliet ontmoeten elkaar in SaGe-verband (samenwerking gemeenten). Binnen SaGe wordt kennis gedeeld en worden gezamenlijke activiteiten als de Open Kerkdag op Pinksterzaterdag 2015 en de komende zomerzangavond georganiseerd.