Tijdens de inspraakmiddag kunnen kinderen een speeltuin knutselen in een bouwdoos.
Tijdens de inspraakmiddag kunnen kinderen een speeltuin knutselen in een bouwdoos. Foto: pr

Denk mee over nieuwe speeltuin Hernesseroord

MIDDELHARNIS - Stichting Kinderboerderij Middelharnis wil in samenwerking met Zuidwester onderzoeken of het mogelijk is om samen met de burgers en bedrijven van Goeree-Overflakkee op Hernesseroord een grote, mooie en natuurlijke speeltuin te realiseren. Nu er een drukbezochte kinderboerderij, Cruyff Court en een gezellige brasserie op Hernesseroord zijn gerealiseerd, lijkt een mooie speeltuin het sluitstuk voor een lang gewenst recreatiegebied voor kinderen op dit gedeelte van Goeree-Overflakkee. Het moet een speeltuin worden van, voor en door de gemeenschap van Goeree-Overflakkee waar iedereen, met en zonder beperking, welkom is. Voor de uiteindelijke realisatie hebben ze alle partijen in de gemeente nodig, maar de eerste stap is een voorlopig ontwerp van de speeltuin. Niemand kan zo'n ontwerp beter maken dan de ervaringsdeskundigen op dit gebied: de kinderen van Goeree-Overflakkee! Zij weten wat een speeltuin zo geweldig maakt.

Suzanne van Ginneken is speelruimte ontwerpster en gaat aan de slag met het ontwerp voor de nieuwe speeltuin. Om te achterhalen wat de wensen van de omwonenden zijn, wordt er op woensdag 29 juni een inspraakmiddag georganiseerd. Lijkt het u leuk om mee te denken over de inrichting van de speeltuin? Kom dan naar de inspraakmiddag en neem vooral uw kinderen (vanaf 4 jaar) mee!
Datum: woensdag 29 juni in Brasserie Dok16 op Hernesseroord.

Programma
14.00-14.15 uur:         uitleg voor kinderen
14.15-15.30 uur:         kinderinspraak: speeltuin knutselen in bouwdoos
14.30 uur:                 uitleg volwassenen
14.45-15.45 uur:        collages maken in plattegrond
15.45 uur:                 IJS!

Kunt u er niet bij zijn, maar wilt u wel meedenken? Mail uw ideeën dan naar Suzanne van Ginneken via suzanne@vginneken.nl.