Rode Kruis dagboottocht

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het Rode Kruis, afdeling Goeree e.o./west, organiseert op dinsdag 28 juni opnieuw een dagboottocht voor senioren vanaf 60 jaar in de kernen en buurtschappen van Ouddorp, Goedereede, Stellendam, Melissant, Dirksland en Herkingen.

De opstapplaats is aan de binnenhaven van Stellendam bij de steiger van Rijkswaterstaat. De boot is toegankelijk voor rolstoelen en andere hulp-loopmiddelen. Inschepen vanaf 8.30 tot 9.15 uur. Om 9.30 uur vertrekt de boot.

Aan boord krijgt u koffie en thee, tussen de middag een heerlijke lunch en na het diner, om ± 20.30 uur, zal de boot weer aanmeren in Stellendam. De eigen bijdrage voor deze bootreis is € 75,00 per deelnemer. Dit graag contant aan boord betalen.
De vaartocht gaat over het Haringvliet, Vuile Gat naar de Volkeraksluizen, Willemstad, Volkerak, langs Ooltgensplaat, Oude-Tonge, richting Krammersluizen.
Vervoer van en naar de haven van Stellendam dient u zelf te verzorgen. Heeft u geen vervoer, geef dit dan aan ons door, dan wordt dit geregeld.
Voor deze bootreis krijgt u geen persoonlijke uitnodiging meer, zoals u gewend was, van het Rode Kruis.

Hoe kunt u zich aanmelden:

Via de telefoon: tussen 19.00 en 21.00 uur. 0187-683608, bij fam. Pikaart, Via de email: kees.pikaart@gmail.com. Via de post: Rode Kruis Goeree e.o., Postbus 1, 3253 ZG Ouddorp.

De volgende gegevens moeten dan worden gemeld: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum, huisarts.

Graag ook vermelden of u vervoer nodig heeft, of u gebruik maakt van een elektrische rolstoel, duwrolstoel, rollator of stok en of u een dieet heeft (i.v.m. het eten).