Afbeelding
Foto:

Geslaagd? Gratis iTheorie bij Stam Autorijschool

(Advertorial)

GOEREE-OVERFLAKKEE - Geslaagd voor je eindexamen? Stam Autorijschool feliciteert alle geslaagden van harte met hun diploma. Eindelijk ben je klaar met je middelbare schoolopleiding. Maar nu gaat het echte werk beginnen. Het genieten van een welverdiende vakantie hoort daar natuurlijk bij. Daarnaast heb je misschien al een leuke bijbaan gevonden om wat extra geld te verdienen.

In september start waarschijnlijk je vervolgopleiding, of misschien kan je direct aan de slag met werken in combinatie met een aantal dagen in de week naar school. Veel vervolg- of beroepsopleidingen zijn met het openbaar vervoer moeilijk te bereiken en last but not least: je bent lang onderweg... Dan is een rijbewijs erg handig! Binnen no time ben je op de plek waar je zijn moet. Daarnaast vergroot het "in bezit zijn van je rijbewijs" je kansen op een goede baan.
Daarom heeft Stam Autorijschool een leuke actie voor elke leerling die net zijn of haar eindexamen heeft behaald: Gratis iTheorie t.w.v. € 69,95 -. Deze complete online theorieopleiding is gratis in jouw bezit wanneer je kiest om bij Stam Autorijschool je rijopleiding te gaan volgen. Tevens ontvang je ook nog onze gratis rijbewijs app voor je smartphone. Echt handig! Je kan beginnen met het starterspakket van tien uur rijles voor € 395, Stam Autorijschool staat garant voor een persoonlijke en deskundige rijopleiding! Meer informatie? Kijk op www.stamautorijschool.nl, mail naar info@stamautorijschool.nl of stuur een app naar 06-53517885 en stap in voor een volgend geslaagd resultaat!

Tot snel!
Bert-Jan & Gabriëlle Stam
GO Stam Autorijschool Dirksland