Sfeerimpressie jeugd beachvolleybaltoernooi 2008 van VC Intermezzo op het Diekhuusplein.
Sfeerimpressie jeugd beachvolleybaltoernooi 2008 van VC Intermezzo op het Diekhuusplein. Foto: pr

VC Intermezzo organiseert eerste Marflex Open Flakkeese Beachvolleybalkampioenschappen

MIDDELHARNIS - De groep die de kampioenschappen voorbereidt is enthousiast. Na een aantal jaren op het strand in Ouddorp gespeeld te hebben, is het Flakkeese Beachvolleybal weer terug op het Diekhuusplein te Middelharnis.

Was het voorheen één vrijdagavond als onderdeel van de Diekdagen, nu is het een hele midweek, elke avond met de finales op vrijdagavond. Dit alles vindt plaats van 4 t/m 8 juli a.s. Eén van de hoofdsponsors van de vereniging, Marflex, verbindt haar naam aan het toernooi: De Marflex Open Flakkeese Beachvolleybalkampioenschappen. De bedoeling is dat elke avond een andere categorie speelt voor een finaleplaats op vrijdag. Heren, Dames 2e/ 3e klasse Heren, Dames recreatief en jeugd jongens en meisjes junioren A en B. Elke avond is er muziek, verzorgd door een DJ. Vrijdagavond zal er wat extra's zijn, zoals een demonstratiewedstrijd door ervaren Beachvolleyballers.

Deelnemers kunnen zich inschrijven, voor 15 euro met een team van drie. Het inschrijfformulier kan opgevraagd worden via de e-mail. Mail naar ofkb2016@gmail.com.

Meer informatie over de kampioenschappen kun je vinden op de website van de volleybalvereniging: vcintermezzo.nl of via facebook.com/vcintermezzo.