Symposium All4dogs1

OOLTGENSPLAAT - Iedere hondenliefhebber/ster weet hoe het voelt wanneer jouw trouwe vriend niet lekker in zijn vel zit. Vaak wordt gedacht dat de enige oplossing voor ieder voorkomend probleem een ritje naar de dierenarts is. Er is echter zoveel meer op het gebied van hondenwelzijn.

In de praktijk blijkt dat het regelmatig voorkomt dat een hond na herstel van een verwonding fysiek wel hersteld is, maar het trauma nog lang niet heeft verwerkt. Hierdoor ontstaan gedrags- en/of lichamelijke problemen. Veel van deze problemen kunnen op een positieve manier worden opgelost of voorkomen. Over de vraag hoe dit in het werk gaat, wordt er een symposium georganiseerd op zaterdag 25 juni in de grote zaal van het Fort in Ooltgensplaat. Tijdens deze dag wordt de gelegenheid geboden om met verschillende deskundigen op het gebied van hondenwelzijn te spreken en te vragen wat dit voor jou en jouw hond kan betekenen. Daarnaast vinden er ook lezingen plaats en is er een aantal stands met hondenproducten. Ook zal er een hondenfotograaf aanwezig zijn.
Vanaf 10.00 uur gaan de deuren open en is een ieder welkom. De hond mag ook mee, maar er moet rekening mee worden gehouden dat de stands boven staan. Ook worden lezingen daar gehouden. Dus de hond moet wel kunnen traplopen. De entree voor deze dag bedraagt € 5,-.

Voor meer informatie over de verschillende deskundigen, standhouders en lezingen kun je terecht op:

https://www.facebook.com/events/961102790652257/ Directe link: http://www.wakiyan.nl/home/evenementen/all4dogs/