Afbeelding
Foto: pr

Zomermarkt met grote rommelmarkt op zaterdag 4 juni

MIDDELHARNIS - Op zaterdag 4 juni wordt weer een grote Zomermarkt gehouden op het plein van de Prins Maurits in Middelharnis. De al jaren succesvolle en bekende Zomermarkt bestaat ook dit jaar uit een groot verkoopplein, een veelzijdig cateringplein, een grote rommelmarkt en veel leuke activiteiten voor kinderen.

Op het ruime verkoopplein is een groot aanbod aan bakkerproducten, kaas, noten, groente, fruit, gezonde smoothies, boeken, tweedehands kleding, wenskaarten, creatieve materialen, snoep, woningaccessoires, brocante, bloemen en speelgoed.
Op het cateringplein begint het met koffie met gebak. Vanaf 11 uur is er gebakken vis, broodje gezond, smoothies, verse soep, patat, broodje kroket en ijs. En natuurlijk ontbreekt de haring niet.
Het rommelmarktplein is, door actieve inzameling, ook dit jaar bijzonder groot en biedt allerhande spullen. Voor de kinderen is er een springkussen, een grote stormbaan. Nieuw voor de kinderen is een prachtige antieke brandweerwagen, waarin ze een rondje mee kunnen rijden door het dorp en een foto kunnen maken.

De markt wordt georganiseerd door de activiteitencommissie van de Christelijke Gereformeerde Kerk van Middelharnis. De opbrengst van de markt gaat voor de helft naar 'Veldwerk Goeree-Overflakkee' De doelgroep van het veldwerk zijn de jongeren die in een sociaal isolement zijn geraakt door gebruik van verslavende middelen. De veldwerkers zoeken actief contact en rijden op de motor op het eiland. De bewogenheid van het lot van onze naasten is daarbij de centrale drijfveer, ongeacht geloof, geslacht, ras of levensovertuiging. Meer info hierover is te vinden op www.veldwerkgoereeoverflakkee.nl.
Tijdens de zomermarkt is de veldwerker met zijn motor aanwezig. De kinderen mogen met de motor van de veldwerker op de foto. De grote Zomermarkt wordt gehouden op het plein van de Christelijke Scholengemeenschap Prins Maurits, Kon. Julianaweg 57 te Middelharnis en duurt van 9.30 tot 15.00 uur.