Afbeelding
Foto: pr

RGO-musical 'Lang en Gelukkig' op 9 & 10 juni

MIDDELHARNIS - Dit jaar zetten leerlingen van de RGO de spannende musical 'Lang en Gelukkig', geschreven door Don Duyns, op de planken! Het hele schooljaar hebben de leerlingen, onder professionele begeleiding, dans-, zang- en acteerles gehad. Ook hebben de leerlingen zelf de decors gebouwd, kostuums gemaakt en verzorgen ze de licht- en geluidstechniek. Op 9 en 10 juni is het zo ver, dan kan iedereen deze musical komen bekijken.

Stel je voor… Er was eens... In een land hier ver vandaan… Een lelijke stiefmoeder, Irma Zonderboezem, met haar twee vreselijke stiefdochters. Een koningin die besluit dat haar zoon Prins Roderick moet gaan trouwen en een groot koninklijk bal organiseert om voor hem een vrouw te vinden. Een Assepoester die niet mee mag naar het bal van haar stiefmoeder, maar hulp krijgt van een verwarde Goede Fee. Een Roodkapje, die ondanks de waarschuwingen van haar moeder, verliefd is geworden op de boze Wolf. Een Wolf, die speciaal voor Roodkapje vegetariër werd, maar niet op is komen dagen tijdens hun date op het bal.

In werkelijkheid zien we… Een Niemandsland, bezaaid met afval. Een bewoonde vuilnisbelt. De ongelukkige bewoners van deze vuilnisbelt proberen om toch schoonheid te vinden in de ellende die hun omringt. Want dát is de kracht van elk sprookje. En ze leefden nog Lang en Gelukkig. Een leuke en humoristische familievoorstelling over hoop, liefde, verlangen en het geloof in sprookjes.

Kaartverkoop

De musical wordt gespeeld in de aula van de RGO Middelharnis. Wil je graag deze leuke musical vol met humor en verrassingen zien? Koop dan snel een kaartje voor een van de volgende data:
- Donderdag 9 juni 13.30 uur:Donderdag 9 juni 19.30 uur; - Vrijdag 10 juni 13.30 uur (uitverkocht); Vrijdag 10 juni 19.30 uur.
Kaarten à 5 euro zijn te koop bij Keyzer Shoes & Trends in Middelharnis en bij de Bruna in Middelharnis. Kaarten kunnen ook besteld worden via de e-mail bij: t.maliepaard@rgomiddelharnis.nl.