Goedereede Counseling

GOEDEREEDE - Voelt het leven soms als een grauwe regendag? Lijkt het er meer op dat u overleeft dan echt leeft? Dan is Goedereede Counseling er om u te helpen door middel van o.a. motiverende gespreksvoering en contextuele inzichten.

"Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat goed luisteren naar wat er binnen in u leeft een grote stap voorwaarts kan betekenen. Wij luisteren naar wie u bent, hebben begrip en helpen u om te luisteren naar uzelf in een veilige omgeving. Wij denken mee, helpen en begeleiden u om uw leven in een nieuw perspectief te plaatsen", aldus de mensen van Goedereede Counseling.

Bel of mail voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Telefoon: 06 22331819, Willy Koppenol. Mailadres: krientje@goedereedecounseling.nl.

Is deze stap u te groot? Kom dan gerust naar de door ons georganiseerde stilte- en bezinningswandelingen op 9 en 16 juni om 19.00 uur in de duinen en het strand van Goedereede. De start is bij Theetuin 'De Halve Maan' aan de Oostdijksweg 19 te Goedereede. Na afloop is er koffie of thee en ruimschoots de mogelijkheid om kennis te maken. U kunt zich aanmelden via de bovenstaand mailadres en telefoonnummer.