'Muzikale Hartewensen' zoekt medewerkers

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het team van het bekende verzoekplatenprogramma 'Muzikale Hartewensen' is op zoek naar medewerkers voor ons programma voor twee uurtjes per week.

Tijdens de uitzendingen worden mensen blij gemaakt met geestelijke muziek. In de uitzendingen wordt ook een meditatieve onderbreking ingepast, waarin de boodschap van het evangelie op een begrijpelijke wijze wordt doorgegeven. In het programma 'Muzikale Hartewensen' wordt deze meditatie verzorgd door een dominee of andere vertegenwoordiger van één van de kerken op Goeree-Overflakkee.

Een aantal vrijwilligers begon met dit programma op 24 april 1990 bij Radio Flakkee in Dirksland en was op heel Goeree-Overflakkee te ontvangen via de ether. Na het opheffen van deze omroep ging het team op 15 april 2009 verder bij Radio Superstar (werd later Radio Goeree-Overflakkee) in Middelharnis. Omdat vanaf 1 april 2014 slechts één lokale omroep mag uitzenden op Goeree-Overflakkee, is het team van 'Muzikale Hartewensen' overgestapt naar de huidige lokale omroep: RTV Slogo.

Door het vertrek van enkel medewerkers is men op zoek naar nieuwe collega's en u hoeft geen ervaring te hebben met radio maken. Men zoekt mensen voor het aannemen van de telefoon en de techniek (starten van de muziek) en eventueel presentatie.

Wie interesse heeft om radio te maken, wordt uitgenodigd om eens vrijblijvend langs te komen. Elke woensdagavond is het team van 'Muzikale Hartewensen' in de studio van RTV SLOGO. De studio ligt aan de Hofdijksweg 46a, 3253 KB Ouddorp. Bellen kan ook tijdens de uitzending naar de studio: 0187-682630. Of mailen naar: mh@rtvslogo.nl.