Mooie bestemmingen met reisleider Jaap Mackloet

SOMMELSDIJK - Het reisseizoen is weer begonnen en de vroegboekers hebben hun bestemming al geboekt. Voor mensen die nog niet geboekt hebben, heeft Jaap Mackloet nog een tweetal mooie bestemmingen met gegarandeerd vertrek in het vooruitzicht.

9-daagse busreis Historisch Beieren(€ 599.00 h.p.). Vertrek 28 juni.
Glooiende heuvelruggen, groene bossen en steden vol rijke historie. Iedere dag beleven we cultuur en historie in charmante steden en dorpen. Er wordt overnacht in Hotel Reiner in St. Engelmar, een traditioneel familiehotel in het hart van het Beierse Woud.

10-daagse vaarreis over de Donau (v.a. € 795,00). Vertrek 27 sept.
"We gaan eerst met de bus naar Linz in Oostenrijk (met overnachting in Zuid-Duitsland), waar we aan boord gaan van MPS Esmeralda en varen langs steden als Boedapest, Bratislava, Wenen, Passau, Melk. Er is ruim tijd om mooie excursies te maken in deze steden en in Wenen zelfs een concert bij te wonen.
De zondag wordt doorgebracht in Bratislava.
Als tweede reisleider is aan boord Heleen van Dijk, voormalig EO-medewerkster van de Muzikale Fruitmand. Samen met Jaap zullen zij gastvrouw/-heer zijn", aldus Jaap Mackloet.

Deze reizen zijn ook te bekijken op de geheel vernieuwde website van Beter-uit Reizen www.beter-uit.nl of informatie bij: jmackloet1@kpnplanet.nl