Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

De Vrolijke en Dwarse Fluiters

MELISSANT - Op dinsdag 12 april heeft in de Melishof te Melissant een muzikaal optreden plaatsgevonden. De Vrolijke en Dwarse Fluiters hebben zich met veel plezier van hun beste kant laten horen. Dat ze hier hard voor geoefend hebben was wel duidelijk en het resultaat werd dan ook enthousiast ontvangen door het aanwezige publiek.

De middag werd traditioneel geopend met een tweestemmig gespeeld Menuet van Händel en het clublied van de Vrolijke Fluiters. Deze groep werd gevormd door de volgende blokfluitleerlingen: Caroline Alberts, Louise van der Bok, Mirjam van Alphen, Thyrza Grootenboer, Willemijn Verburg, Anna Reijersen van Buuren, Deborah van der Spaan, Machteld van der Wielen, Marlien Herweijer en Sjanne Herweijer. Deze leerlingen hebben zowel solo, unisono, in duo, in canon, met de CD als met klein slagwerk opgetreden.
De Dwarse Fluiters waren Annelore de Leeuw en Larissa Schaaf. Zij brachten muziek uit de baroktijd, maar ook enkele modernere liedjes met de CD.
De uitvoering werd gepresenteerd door docente M. de Lange-van Buren. Tijdens deze middag bleek dat 5 deelnemers de tweejarige cursus bij De Vrolijke Fluiters hadden volbracht. Zij ontvingen daarvoor het Vrolijke Fluiters Certificaat. Alle deelnemers kregen na afloop een mooie bloem en konden tevreden terugkijken op een geslaagd optreden.
Informatie over muziekles op blokfluit, dwarsfluit, klarinet, saxofoon, hobo en piano is verkrijgbaar bij Fam. De Lange. Ook voor het laten stemmen van uw piano kunt u hier terecht. Bel 0187-602620 of mail naar a.lange81@chello.nl.