Afbeelding
Foto: pr

Een hypotheekgesprek wanneer en waar u dat het liefste wilt

SOMMELSDIJK - Verfkwasten en sopdoeken vliegen je om de oren in de Westelijke Achterweg 30 te Sommelsdijk. Nee, niet één van haar klanten heeft een nieuw huis, maar ze heeft zelf een nieuw kantoorpand gevonden. En de vaart zit er flink in, want Willy de Vos staat te popelen om aan de slag te gaan.

In november 2015 besloot Willy, na jarenlange ervaring in de financiële sector, voor zichzelf te beginnen vanuit huis. Al snel merkte ze dat een eigen kantoorpand geen overbodige luxe was. Willy de Vos, een geboren en getogen Flakkeese, staat vanaf nu klaar voor alle financiële woonvragen; wanneer en wáár de klant dat wil. "Toen ik vorig jaar besloot mijn eigen onafhankelijke hypotheekadvieskantoor te starten merkte ik dat niet iedereen het even prettig vindt om dat bij mij thuis te bespreken. Ik huurde daarom ook wel eens ruimte bij het Klein Handelsgebouw, of ging, wanneer de mensen dat op prijs stelden, bij hen langs. Dat laatste is overigens, ook met de komst van het nieuwe pand, nog steeds mogelijk." Het hypotheekgesprek vindt plaats wanneer de klant dat prettig vindt, maar ook wáár hij dat prettig vindt.

Met het groeiend aantal geldverstrekkers is het voor de koper bijna niet meer mogelijk om alle voor- en nadelen goed helder te krijgen. Kijken naar alleen het rentepercentage is veel te 'kort door de bocht'. Willy mag van 20 geldverstrekkers op de Nederlandse markt een hypotheek aanbieden aan haar klanten. Haar taak is met name om de juiste geldverstrekker voor de betreffende klant te vinden.

Van A tot Z

Maar daarnaast bestaan de werkzaamheden van Willy uit het van A tot Z begeleiden van klanten die een (andere) woning willen kopen. Denk hierbij ook aan verbouwen of het oversluiten van de bestaande hypotheek om van de huidige lage rente te profiteren. Willy start altijd met een vrijblijvend, oriënterend startgesprek. Daarna komt ze met een voorstel. Wanneer besloten wordt om met Willy in zee te gaan, begeleidt ze gedurende het volledige proces en neemt ze waar mogelijk werk uit handen. "Dat betekent bijvoorbeeld voor starters op de woningmarkt niet alleen tips- en trucs bij bezichtigingen, maar ook meelezen met de koopovereenkomst, het regelen van een taxatie en het aanvragen van een overlijdensrisicoverzekering, legt Willy uit.

Contact

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Willy via 0187-781000 of 06-16247327. Een afspraak kan ook in de avonduren of op zaterdag. Bij de klant thuis of aan de Westelijke Achterweg 30 te Sommelsdijk. Het kantoor is alleen op afspraak geopend, online is Willy altijd bereikbaar via www.willydevos.nl.