Afbeelding
Foto: Marga Jessurun

Wie is Wie Marga Jessurun?

MIDDELHARNIS - Van 4 april tot 14 mei is de tentoonstelling "Veertig jaar liefde voor fotografie" van Marga Jessurun in "Het Diekhuus" te zien. Mensen-fotografie deed ze graag. Onder de foto's is een aantal portretten waarvan we niet weten wie er op staan.

Op de geplaatste foto's in Eilanden Nieuws hebben we heel leuke reacties ontvangen. Het stel op het schelpenpad in Dirksland is wellicht geen echtpaar, maar buren. De naam Boshoven kwam boven. De man in de kantine is Willem Bakelaar uit Ouddorp in het bedieningsgebouw van de Haringvlietsluizen in 1975. Deze keer nog meer foto's!
Op de tentoonstelling zijn de foto's ook te zien. Belangstellenden kunnen een formulier invullen en na afloop in het bezit komen van een mooie, originele afdruk! (Een kleine bijdrage voor een dierenasiel.) Er is een catalogus van de expositie te koop.
Op zaterdag 16 april is Theo Mastenbroek, de samensteller van de expositie met nog meer foto's aanwezig. De tentoonstelling is te zien in "Het Diekhuus", Zandpad 7 Middelharnis, geopend maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Zondag gesloten.
Zie voor meer info www.margajessurun.nl.

Afbeelding