Boven: De aspirantenploeg, Luuk van Zanten, Max Lokker, Bas Broeders, Daniel Müllenberg, Maurice van Poppelen en Lucas Lugtenburg.
?Onder: De juniorenploeg, Luca van den Boogert, Nick Lokker, Bas Lugtenburg, Daniek de Roon, Nick Tijl en Romano Huibrechtse.
Boven: De aspirantenploeg, Luuk van Zanten, Max Lokker, Bas Broeders, Daniel Müllenberg, Maurice van Poppelen en Lucas Lugtenburg. ?Onder: De juniorenploeg, Luca van den Boogert, Nick Lokker, Bas Lugtenburg, Daniek de Roon, Nick Tijl en Romano Huibrechtse. Foto:

Bommelse jeugdbrandweer naar halve finale

DEN BOMMEL - Afgelopen zaterdag rukte de Bommelse Jeugdbrandweer uit voor de eerste kwalificatiewedstrijd van 2016 in Arkel. Er namen 24 wedstrijdploegen deel aan de wedstrijd. Zowel de junioren als de aspiranten speelden een lage druk wedstrijd. En met succes: bij de prijsuitreiking riep de burgemeester de bevelvoerders van Den Bommel als laatste op het podium, zowel de junioren als de aspiranten waren de beste ploeg van de dag en behaalde de eerste prijs! Een dubbele overwinning voor de jeugdbrandweer van Den Bommel. Beide ploegen gaan door naar de halve finale, die op 11 juni in Hoorn wordt gehouden.