Afbeelding
Foto: Hans Villerius

Paasshow weer groot succes

MIDDELHARNIS – Tieleman Keukens, Knöps Groep en Tuincentrum Graka blikken uiterst tevreden terug op de Paasshow van de achterliggende dagen. "De 'grootste' keuken-, tuin- en autoshow van Zuidwest Nederland, in combinatie met een enerverende consumentenbeurs, heeft geresulteerd in een kleine 3.000 bezoekers", zo reageren de organiserende ondernemers.

Tekst en foto's: Hans Villerius

"Middelharnis stond dit weekeinde weer glansrijk in de schijnwerpers", vertellen Jan Tieleman van Tieleman Keukens, Herman de Blok van de Knöps Groep en Hein-Jan van der Kamp van Graka. "Ondanks de wisselende, en bij vlagen onstuimige, weersomstandigheden kan de show weer als uitermate geslaagd worden bestempeld."

Schot in de roos

Niet alleen de inwoners van Goeree-Overflakkee en haar omliggende eilanden wisten de weg naar Middelharnis te vinden, maar consumenten uit het gehele land – van Brunssum tot Harderwijk en van Zevenbergen tot Franeker toe – togen naar het 'centrum' van Goeree-Overflakkee. "Het gezamenlijke concept blijkt gewoon hét spreekwoordelijke schot in de roos. Een compleet dagje uit voor het hele gezin."
Op marketinggebied is de nieuwe opzet van het blad Beleef 't, met een oplage van niet minder dan 260.000 exemplaren, in samenwerking met eilandelijke partners, een welkome aanvulling om het eiland Goeree-Overflakkee nog verder te promoten. "We hebben onze show ook landelijk via televisie- en internetcampagnes kenbaar gemaakt", vult Tieleman aan.

Op de kaart

Ook de meer dan veertig standhouders op de consumentenbeurs zijn uiterste content over de organisatie en het verloop tijdens de showdagen. Naast auto's, keukens en tuinen was er een ruimschoots aanbod in o.a. nieuwbouwwoningen, sieraden, mode, zonwering, fietsen en elektronica. "Allen ondernemers met een lokale achtergrond, dus kwaliteit en zekerheid is gewaarborgd", zo zeggen de organisatoren. Daarnaast kregen ook de goede doelen Kika, Roparun en Stichting Bartiméus de nodige aandacht. "Goeree-Overflakkee is weer verder op de kaart gezet en dat is belangrijk!"