Afbeelding
Foto:

Paasshow: Beleef 't in Middelharnis!

MIDDELHARNIS/SOMMELSDIJK – Wie 'Paasshow' zegt, denkt aan de showdagen die de Knöps Groep, Tieleman Keukens en Tuincentrum Graka al sinds vele jaren gedrieën organiseren en elk jaar vele bezoekers naar Middelharnis trekt. Ook dit jaar worden er weer duizenden verwacht, die tijdens de feestdagen graag een uitje hebben óf gericht interesse hebben in een keuken, auto, mooie tuin óf die graag een bezoekje brengen aan de sfeervolle consumentenbeurs. "Beleef 't in Middelharnis", zeggen de organiserende ondernemers.

Met de 49e editie van de Paasshow onderstreept Tieleman Keukens des te meer haar slogan 'Het kopen van een keuken moet een feest zijn!' De keukenspecialist uit Middelharnis pakt groots uit met de allerlaatste keukentrends en noviteiten voor 2016. Zo zijn de apparatenlijnen van Siemens, Pelgrim, Miele, Atag en Bora doorgevoerd met de nieuwste technologieën in keukenapparatuur. "De showroom is het afgelopen jaar flink vernieuwd, er staan veel nieuwe keukens opgesteld in iedere prijsklasse. Wij willen hiermee laten zien dat ieder segment kan slagen bij ons", vertelt Jan Tieleman enthousiast. "Dit jaar worden de segmenten 'woon', 'landelijk' en 'modern' extra uitgelicht.

De traditionele consumentenbeurs is ook dit jaar gevarieerd en vernieuwend. ATAG en Miele Nederland zullen hun nieuwe lijnen tonen (met veel lekkers) en Dekker Zevenhuizen komt haar nieuwste aanrechtbladen demonstreren. En er valt nog veel meer te genieten van culinaire hoogstandjes en noviteiten bij Bora, Werelds In-Side Lunchroom (met binnenterras), WijnenWereld (wijnproeverijen), Quooker (gratis montage tijdens onze showdagen) en TeaTag. Het beauty, wellness en lifestyle gedeelte van de show wordt verzorgd door Vive, BeingStyle, Keuvelaar, Herbalife Goeree-Overflakkee, Meaningful Presents, Yvonne's fotokaarten en Crystal Sands. Op gebied van interieur & wonen kunt u terecht bij Studio Architecture en Pol Passend Wonen. De show kent als absolute primeur de start van de verkoop 'Oude Werf' door Estate Invest. Silky Sounds en Erwin Grootenboer verzorgen het muzikale entertainment (live). Kika Goeree-Overflakkee en RopaRun GO vertegenwoordigen de goede doelen tijdens de show van 2016. Er is voor de kinderen volop vertier in de Kinderbioscoop, in het Playstation Centre en in de speelhoeken.

Knöps Groep

De Knöps Groep heeft een absolute primeur tijdens de showdagen: de nieuwe Opel Astra. Car of the Year 2016. "Met de prestigieuze overwinning van de nieuwe Opel Astra als 'Auto van het Jaar 2016' betitelen wij onze traditionele autoshow tijdens het Paasweekeinde dit jaar als 'Show of the Year' ", vertelt Herman de Blok trots. "Het bijzondere aan onze autoshow is het zeer gevarieerde en uitgebreide aanbod."

Onder klanten die brandstof tanken bij Shell-tankstation 'De Ronde Boom' wordt een leuke voorjaarsattentie beschikbaar gesteld. De sfeervolle consumentenbeurs is divers. Van fietsen (Kassteele), steigerhouten meubelen (Verkerke Buitenleven), zonwering (Sunstore), aanhangwagens (Van Wijk), tuinmachines en gereedschappen (ROGO) tot aan audio/video (Van der Heijden). Als goed doel is voetbalvereniging SNS uit Stad aan 't Haringvliet present, die dit jaar het 70-jarig jubileum viert en ter plekke kruukplaetjes verkoopt. In samenwerking met Opel Nederland is autocoureur Timo van de Marel aanwezig met zijn speciale Opel ADAM Rally.

Tuincentrum Graka

"De lente begint en dus verplaatsen we ons van de woonkamer naar de tuin, serre of veranda", zegt Hein-Jan van der Kamp van Tuincentrum Graka. "Iedereen heeft weer zin om naar buiten te gaan en verheugt zich op de lange zomerse avonden. Het tuincentrum staat daarom vol met voorjaarsbolletjes, viooltjes, camellia's en primula's. Naast Tuincentrum Graka is er Birdcenter Graka, met wel 140 soorten vogels, voeder, accessoires en het nodige voor dierverzorging. En tijdens de Paasshow zijn er volop voordeeltjes die meegepakt kunnen worden. "Uiteindelijk hebben wij de lente in de aanbieding, en dat is het mooiste wat er is!" vindt Hein-Jan. "Vrolijke bloemen, heerlijke geuren. We zijn er helemaal klaar voor."

Openingstijden

De openingstijden van de Paasshow zijn op vrijdag 25 en zaterdag 26 maart van 10.00-18.00 uur en op maandag 28 maart van 10.00-17.00 uur. De toegang tot de Paasshow is gratis, evenals parkeren, waarvoor voldoende gelegenheid is.