Ook voor de kinderen wordt het genieten bij 'Kijk bij de Boer'. Foto: Wilko van Dam
Ook voor de kinderen wordt het genieten bij 'Kijk bij de Boer'. Foto: Wilko van Dam Foto: Wilko van Dam

'12 uurtje' en receptentas bij 'Kijk bij de Boer'

GOEREE-OVERFLAKKEE - Nog maar een week en dan is het Tweede Paasdag. Bijna traditiegetrouw wordt ook 'Kijk bij de Boer' weer georganiseerd. Voor de zesde keer bent u welkom om bij een divers aanbod aan agrarische bedrijven te gaan kijken, beleven en proeven.

Op ieder deelnemend bedrijf is er de mogelijkheid om voor de lunch een '12 uurtje' rugtas te kopen voor slechts € 3,50.
Deze stevige lunch, aangevuld met een pakje drinken en een stuk fruit, is verpakt in een leuke rugtas met het logo van 'Kijk bij de Boer' erop gedrukt. Dus niet alleen een lekkere lunch, maar ook een blijvend aandenken aan een gezellige dag op het platteland.

Proef bij de Boer en Receptentas

Op Goeree-Overflakkee is een breed aanbod aan producten die lokaal geteeld worden of op dit mooie eiland geproduceerd worden.
'Kijk bij de Boer' wil u dit graag laten zien en proeven. In samenwerking met het Ouddorps café/restaurant In d' Groene Lanteern zijn er twee gerechten bereid. De 'Goereese Uiensoep' en het 'Flakkees broodje eiersalade' zijn op diverse bedrijven te proeven. De eiersalade wordt deze dag geserveerd op een Flakkees geteeld witlofblaadje.

Wilt u deze gerechten zelf een keer maken? De recepten en de lokale producten zijn verpakt in een rugtas van 'Kijk bij de Boer' en voor slecht € 3,50 te koop op de bedrijven. Met slechts een aantal extra ingrediënten die meestal bij iedereen in het keukenkastje staan, maakt u zelf deze smakelijke gerechtjes nog eens.

'Gouden Eieren'

Als u een van deze rugtassen koopt, dan heeft u niet alleen een lekkere lunch of een leuk recept gekocht, maar u kunt ook nog eens een mooie prijs winnen.
In beide varianten van de rugtassen is een 'GOUDEN EI' verstopt. Vindt u een van deze 'GOUDEN EIEREN', dan wint u een waardebon t.w.v. € 75,- van café/restaurant In d' Groene Lanteern te Ouddorp. Ga een dagje naar het mooie Ouddorpse strand en sluit de dag af met een diner in In d' Groene Lanteern.
De tassen worden mede mogelijk gemaakt door deze sponsoren: