Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Samen sporten in de strijd tegen kanker

MIDDELHARNIS – Zaterdag vond bij Sportievia het sportevenement plaats waarbij er samen gesport is in de strijd tegen kanker.

Deelnemers konden kiezen uit diverse sporten zoals: spinning, xcore, yoga en kickboksen. Burgemeester Ada Grootenboer gaf de aftrap voor dit sportevenement. In haar toespraak gaf ze aan het zeer te waarderen dat zoveel sporters zich sportief inzetten in de strijd tegen kanker. Met ruim 60 deelnemers is er de hele ochtend flink gesport. Zo was er bij het kickboksen een gastles van Gunther van Baelen (Belgisch en Europees kampioen). De opbrengst van het evenement is bijna € 4.700,-. Dit bedrag komt geheel ten goede aan Alpe d'HuZes, waar het geld word ingezet voor onderzoek naar betere genezingskansen van kanker.

De organisatie dankt alle sporters voor hun deelname en ook Sportievia voor het beschikbaar stellen van de sportschool, incl. alle instructeurs, verder Plus Slingerland uit Middelharnis, die heeft gezorgd voor de nodige krentenbollen, fruit, sportdrank en water.

Verder worden alle bedrijven die het sportevenement en daarmee gelijk Alpe d'HuZes steunen, bedankt: De Jong Verpakkingen uit de Lier, Van Welsenis Projectstoffering, Brasserie 't Vingerling, Melaard Parket, Massagepraktijk Extreme, Garage Ton Buijs, Schipper Electrotechniek, Drukkerij Rooij en Van der Velde, Verwers Auto's, Juwelier Kern, Brilcentrum Keuvelaar, Van Nimwegen Reclame, Blue Denim, Fleuren Compost, van Estrik Buitenruimte, De Noorder (glas en kozijnen), Unito Sports, MCR-Retailminds, Behang- en Schildersbedrijf Olofsen, Autobedrijf Diepenhorst, Tuinzorg De Graaf, Studio V. Architecten, Cazander Medical, Snackbar Diekmeester, Spuiterij Van Lint, Hegro Agri Service, Franje Onions, 7Camicie, Loonbedrijf Guiljam, De Goudsmid, Snackbar Maarten en Van Klinken Uienhandel BV.
Vorige week bracht de bingo in het Trefpunt in Stad aan 't Haringvliet € 1.048,- op.

Naast deze sponsoractie is er ook de mogelijkheid om te sponsoren via de website van Alpe d'HuZes. Dit kan via de website www.opgevenisgeenoptie.nl. Via de zoekoptie 'sponsoren en deelnemers' komt men bij het team Arie Rommelse en Peter Vroegindeweij terecht en is er de mogelijkheid om te sponsoren.