Afbeelding
Foto: PR

CBS Prins Maurits zoekt muzikanten

DIRKSLAND - Op 19 april is er een concert ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van de christelijke basisschool Prins Maurits. Dit concert wordt gegeven in de Hervormde Kerk te Dirksland, van 19.00-20.30 uur.

Als u de Prins Mauritsschool in Dirksland in uw jeugd hebt bezocht, dan willen wij u van harte uitnodigen om een muzikale bijdrage te leveren aan dit concert.
Aan dit concert heeft oud-leerling Martin Mans zijn medewerking toegezegd. Mocht u muzikale begeleiding nodig hebben bij de uitvoering van uw stuk/lied, dan kan dit voor u worden geregeld.

U bent vrij in de keuze van een muziekstuk, rekeninghoudend met de identiteit van de school. Tevens mag u meerdere muzikanten tegelijk aanmelden. De enige 'voorwaarde' is dat iedereen die aan het concert meewerkt, op de Prins Mauritsschool heeft gezeten. Elke bijdrage wordt zeer op prijs gesteld, het gaat er beslist niet om of u op een bepaald niveau speelt.

Aanmelden

U kunt uw naam, telefoonnummer, geboortedatum + instrument en zo mogelijk al de naam of titel van uw muziekstuk doorgeven via e-mail: concert2016@cbspm.nl of via tel. 0187-601000. Aanmelden kan t/m 1 april 2016. Daarna zal er contact met u worden opgenomen over de nadere uitwerking.