De clinic vorig jaar o.l.v. Edwin Benne.
De clinic vorig jaar o.l.v. Edwin Benne. Foto: Intermezzo

Volleybalclinic voor de jeugd op Goeree-Overflakkee

SOMMELSDIJK - Na het grote succes met Edwin Benne vorig jaar, organiseert VC Intermezzo op de dag van de oefeninterland, zaterdag 12 maart a.s., een clinic voor de jeugd van 8 tot 16. Vriendjes en vriendinnetjes en andere belangstellende jeugd is ook welkom voor de clinic, die door jeugdtrainers van VC Intermezzo wordt georganiseerd.

Niet- leden betalen een bijdrage in de kosten van twee euro. Aanmelden kan via vcintermezzo@gmail.com. De vraag is om 15.30 uur aanwezig te zijn. De clinic start 16.00 uur en duurt tot 17.30 uur. Een volleybalinternational zal de trainers en kinderen met zijn of haar ervaring ondersteunen met leuke oefeningen. Na de clinic krijgen de kinderen een maaltijd aangeboden in De Staver.

Ondertussen wordt de sporthal omgebouwd en een heus centercourt opgezet. Dankzij een investering van Recreatiecentrum De Staver, is de zaal aangepast naar Nevobo normen en is het oefeninterland waardig. Om 19.00 uur zal Jong Oranje, het Nederlands meisjesteam onder 19, een oefeninterland volleyballen tegen het team van Tsjechiƫ. De oefeninterland is een voorbereiding op het EK-plaatsingstoernooi in Italiƫ tussen 31 maart en 3 april 2016. Volleybalclub Intermezzo kijkt uit naar deze interland en zal er voor haar sponsors en toeschouwers, samen met De Staver en de Nevobo, een gezellige avond van maken. De volksliederen zullen gespeeld worden door muziekvereniging Sempre Crescendo uit Middelharnis.

De wedstrijd begint om 19.00 uur, vanaf 18.00 uur zal het inspelen starten en kan men als toeschouwer terecht. De clinic en de wedstrijd vinden plaats in recreatiecentrum De Staver, Olympiaweg 32, 3245 DL te Sommelsdijk. De toegang is gratis.