Afbeelding
Foto: PR

2016 meter zwemmen in de Amsterdamse grachten voor de ziekte 'ALS'

GOEREE-OVERFLAKKEE - Op 11 september vindt de vijfde editie van de Amsterdam City Swim plaats. Door het zwemevenement in de Amsterdamse grachten te organiseren, streeft de Stichting Amsterdam City Swim ernaar zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar onderbelichte ziektes. Zolang ALS nog niet 'van de kaart' is, heeft de Amsterdam City Swim als doel geld inzamelen voor Stichting ALS Nederland en aandacht vragen voor de ziekte ALS.

Iedere deelnemer betaalt € 100,- inschrijfgeld en gaat de inspanningsverplichting aan om minimaal € 400,- aan donatiegeld op te halen voor de stichting ALS via de persoonlijke pagina op www.amsterdamcityswim.nl.
Ieder kind dat meedoet aan de ACS for Kids gaat een inspanningsverplichting aan van minimaal € 100,- donatiegeld.

Marjon, Fenne, Daisy, Kim, Monique en Ramona hebben zich ingeschreven en 'moeten' nu minimaal € 2100,- donatiegeld bij elkaar ophalen. Bedrijven: voor een bedrag van minimaal € 150,- zijn zij bereid uw (bedrijfs)logo op alle 6 de shirts te laten drukken, die zij tijdens de swim zullen dragen.

Voor meer informatie of uw donatie kunt u contact opnemen met: mhcityswim@hotmail.com of het telefoonnummer 06 54 21 42 48 bellen.