Afbeelding
Foto: PR

Stam Autorijschool: Mr & Mrs on the move!

DIRKSLAND - Een nieuw jaar en goed nieuws! Anno 2016 heeft ook de 'Mrs.' van Stam Autorijschool, Gabriëlle Stam-van den Berg, haar diploma voor rij-instructie B met verve behaald. Dit biedt natuurlijk perspectieven voor het hele eiland van Goeree-Overflakkee.

De vertrouwde kwaliteit die u gewend bent van Stam Autorijschool, gevestigd te Dirksland, zal zich uitbreiden.
Sinds 2012 is Bert-Jan Stam gecertificeerd in het geven van rijlessen aan leerlingen met faalangst en daarnaast met diverse vormen van autisme, ADD of ADHD. De diversiteit aan leerlingen is groot. Elke leerling is uniek!

Stam Autorijschool heeft zich ontwikkeld in het lesgeven met een kwalitatief hoog persoonlijke benadering. Ook voor de snelle leerling is het noodzakelijk om de rijopleiding op een vlotte manier te kunnen doorlopen, waarbij veiligheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan. Om die reden is het des te belangrijker dat hun rij-instructeur op een breed vlak kundig is om hen op de juiste manier aan hun rijbewijs te helpen.

Wil jij ook voor de beste rij-opleider gaan? Kies Stam Autorijschool, het juiste adres voor jouw rij-opleiding. Tijdelijk starterspakket: 10 uur rijles € 350,- en gratis rijbewijs App.
Neem vrijblijvend contact op: óók voor automaat.
www.stamautorijschool.nl / info@stamautorijschool.nl / 06-53517885, Bert-Jan Stam.