Afbeelding
Foto: pr

Presentatieconcert Jeugdkoor Hadar en Kinderkoor Kadosj

GOEDEREEDE - Zaterdag 5 maart geeft Jeugdkoor Hadar een presentatieconcert in de dorpskerk van Goedereede. Hieraan werkt ook Kinderkoor Kadosj en Chr. Mannenensemble Goeree mee, o.l.v. Berdien Dekker-van Willigen. Het jeugdkoor, kinderkoor en mannenensemble, dat nauw met elkaar samenwerkt, telt inmiddels 85 leden.

Muzikaal worden zij ondersteund door Martin Kolff op de piano, Martin van Moort op de hobo en de fluit en Henk Tebrugge op het orgel.
Het jeugdkoor Hadar werd opgericht tijdens de cd-presentatie 'Vrede van God' van Kinderkoor Kadosj in juni 2015. Hadar betekent Glorie. "Met het zingen van onze liederen willen we de Heere God eer geven en glorie toebrengen. Het is geweldig dat zoveel jonge mensen kiezen op deze manier van Hem te getuigen en elkaar hierin te vinden", aldus de koorleiding.

Het Kinderkoor is al vele jaren een succes en blijft groeien. Oudere kinderen vinden het jammer om het kinderkoor te verlaten. Daarom werd een jeugdkoor opgericht en inmiddels hebben zij al twee uitvoeringen gehad. In december zong het jeugdkoor met het kinderkoor in Middelharnis samen met Jong Dameskoor Shira o.l.v. Peter Wildeman en Joost van Belzen. Eind december mocht het Kinderkoor en het Jeugdkoor meezingen tijdens het eindejaarsconcert in de Doelen, wat een prachtige ervaring was. In juni dit jaar hoopt het kinderkoor en het jeugdkoor mee te werken aan een cd-opname in de Lambertuskerk te Wouw met Jong Dameskoor Shira o.l.v. Peter Wildeman.

Op zaterdag 5 maart om 19.30 uur zullen ze hun prachtige repertoire ten gehore brengen in de Dorpskerk in Goedereede. De meditatie en opening op deze avond zal in handen zijn van ds. A. ten Brinke. Er is een collecte deze avond voor het project van de HGJB: 'Delen in overvloed'.

Iedereen wordt heel hartelijk uitgenodigd, met name ook jonge tieners, "want wie weet ben jij na deze avond ook enthousiast en wil jij ook graag in je jonge leven zingen tot eer van Hem!"

Afbeelding