Afbeelding
Foto: pr

Jaarlijks Verenigingsconcert Sempre Crescendo: 'Between the two rivers'

MIDDELHARNIS/SOMMELSDIJK - Op zaterdag 13 februari organiseert koninklijke muziekvereniging Sempre Crescendo uit Middelharnis-Sommelsdijk haar jaarlijkse Verenigingsconcert. U kunt luisteren naar optredens van het opleidingsorkest en het fanfareorkest, en uiteraard spelen beide orkesten ook enkele werken gezamenlijk.

Na de succesvolle concoursdeelname van afgelopen november, heeft het fanfareorkest o.l.v. Albert-John Vervorst twee nieuwe programma's ingestudeerd. Zo kunt u voor de pauze luisteren naar een selectie uit het omvangrijke oeuvre van de Engelse componist Philip Sparke, die dit jaar zijn 65e verjaardag viert. Onder meer het grote concertwerk 'Between the two rivers' (variaties op het kerkelijke lied 'Een vaste Burcht') en de vrolijke concertmars 'Marcho Brioso' passeren de revue.
Na de pauze presenteert het orkest diverse solisten uit eigen gelederen op slagwerk, tenortuba, trompet en bugel. Sempre's got talent!

Ook het enthousiaste opleidingsorkest o.l.v. André Leer zal een afwisselend programma voor u ten gehore brengen.
Het Verenigingsconcert vindt plaats in Het Prieel (De Staver) in Sommelsdijk. De zaal is open vanaf 19.00 uur en het concert begint om 19.30 uur. De toegang is gratis!

Vrienden van Sempre hebben o.a. recht op een gereserveerde zitplaats. Wilt u ook Vriend worden? Mail dan naar vriendenvansempre@gmail.com en wij informeren u over de mogelijkheden.