Afbeelding
Foto: pr

Melissantse Snertwandeling

MELISSANT - Op zaterdag 13 februari zal er weer 'de enige echte' Melissantse Snertwandeling plaatsvinden. Ook dit jaar zal er weer gekozen kunnen worden uit drie afstanden, te weten 7,5 km, 18 km en 27 km. Bent u niet zo'n geoefende wandelaar, dan is de afstand van 7,5 km nog goed te doen. Dus voor elke wandelaar wat wils.

Wanneer je Melissant zegt, dan denk je aan de Slikken van Flakkee en die zullen dan ook zeker te zien zijn op de route. En het heet natuurlijk niet voor niets Snertwandeling, want na afloop staat er weer een kop heerlijke snert op de deelnemers te wachten, net als voorgaande jaren verzorgd door cateringservice Annalies. Naast de kop soep zal er voor de deelnemers ook nog een aandenken aan de wandeling mee naar huis genomen kunnen worden.

De starttijden zijn: voor de 27 km tussen 8.00 en 9.00 uur, voor de 18 km tussen 9.00 en 10.00 uur en voor de 7,5 km tussen 10.00 en 12.00 uur.

Start en finish zijn in verenigingsgebouw Melishof, Binnenweg 61 te Melissant.

De deelnamekosten zijn € 5,- voor volwassenen en voor kinderen t/m 12 jaar € 2,50. Dit is inclusief soep en aandenken. Inschrijven kan bij de start. De organisatie is dit jaar in handen van Gymvereniging Kwiek.