Belastingservice van de FNV

GOEREE-OVERFLAKKEE - De FNV Belastingservice biedt leden van de FNV de gelegenheid hun aangifte te laten verzorgen. Een afspraak kunt u zelf maken online via www.afspraakmakenfnv.nl vanaf 15 februari t/m 29 februari 2016.

Tevens kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 06–51 67 52 14 vanaf 5 februari t/m 26 februari 2016 op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend tussen 8.30 uur en 12.00 uur. De voicemail wordt niet beantwoord.

Bij het maken van een afspraak en op de invulavonden een geldig lidmaatschapsnummer bij de hand houden. De invulavonden vinden plaats in De Staver te Sommelsdijk, Stichting ZIJN te Oude-Tonge, De Bommelstee te Den Bommel, Verenigingsgebouw 't Centrum te Ooltgensplaat, Wijkcentrum te Middelharnis en De Rank, Herv. Gem. te Stellendam.

Nieuwe invullers zijn van harte welkom in ons team. Vindt u het leuk anderen te helpen en beschikt u over vaardigheden met de computer, meldt u dan aan. De FNV biedt de mogelijkheid opgeleid te worden. Neem gerust contact met ons op via bovengenoemd telefoonnummer.