ZIJN zoekt netwerkcoaches

GOEREE-OVERFLAKKEE - Stichting ZIJN is op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten als netwerkcoach. Deelnemers volgen een korte cursus bij de stichting, waarna ze aan het werk gaan met mensen die hun netwerk willen versterken of anderen meer bij de zorg willen betrekken.

Hulpvragers kunnen minder vaak terecht bij de formele zorg en vrijwilligers kunnen niet alles opvangen, dus steeds meer mensen zullen een beroep moeten gaan doen op hun netwerk.
Voor het coaching traject wordt gebruik gemaakt van de techniek: "natuurlijk een netwerkcoach" van Mezzo. Aan de hand van concrete stappen wordt er gewerkt naar een duidelijk doel. De coaches komen regelmatig bij elkaar om hun ervaringen en inzichten te delen onder leiding van een trainer van Stichting ZIJN.
Wilt u investeren in uw talenten en u inzetten voor een ander binnen een klus met een kop en een staart? Komt u dan vrijblijvend naar de informatiebijeenkomst op woensdag 17 februari om 19.00 uur in het Wijkcentrum, Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis.
Voor aanmelding en informatie kunt u terecht in het Wijkcentrum. Tel. 0187 483366 e-mail: c.vermeulen@zijngo.nl