Dirigent Cees het Jonk.
Dirigent Cees het Jonk. Foto: pr

Groot Samengesteld Koor en Orkest naar Parijs o.l.v. Cees het Jonk

GOEREE-OVERFLAKKEE - Op veler verzoek organiseert dirigent Cees het Jonk opnieuw een koorreis naar Parijs. Velen herinneren zich nog de prachtige concertreizen met deze inspirerende dirigent naar de Europese hoofdsteden. Omdat veel koorleden hebben aangegeven graag nog eens met hem een koorreis te willen maken, heeft hij van harte toegezegd zijn medewerking hieraan te willen verlenen. Tijdens de reis naar de lichtstad van Europa worden concerten gegeven in o.a. de Eglise de la Madeleine en de Eglise St. Etienne.

Ter voorbereiding op deze koor- en orkestreis wordt een aantal keer in Nederland gerepeteerd. Deze repetities vinden plaats in Hardinxveld-Giessendam op een aantal zaterdagochtenden. Op de generale repetitie ontmoet u ook uw organist Peter Wildeman en pianist Joost van Belzen. Zij verlenen hun muzikale medewerking tijdens de concerten in Parijs. In Parijs verblijft u in een goed middenklasse hotel op basis van halfpension. Naast de concerten, organiseren we mooie dagprogramma's. Zo gaat u o.a. naar de top van Tour Montparnasse en maken we een boottocht over de Seine.

Koorfolder

Voor deze koor- en orkestreis wordt een aparte koorfolder uitgegeven. U kunt deze folder gratis aanvragen om bijvoorbeeld uit te delen aan familie, vrienden of geïnteresseerden. Hoe meer deelnemers meegaan, hoe mooier de concerten zullen klinken. Vraag de gratis koorfolder aan via info@goedideereizen.nl of kijk bij www.goedideereizen.nl/brochures De reis is van 12 tot en met 14 mei.

Alle informatie kunt u lezen op de website van Goed Idee Reizen. Ook kunt u bellen met het kantoor van deze christelijke reisorganisatie: 0172-725000.