Afbeelding
Foto: pr

AV Flakkee organiseert 22e Schipper Electro Grevelingencross

GREVELINGENDAM - Zaterdag 13 februari zal de Grevelingendam opnieuw het decor vormen voor de Schipper Electro Grevelingencross. Deze wedstrijd is de zesde in de Zeeuwse Crosscompetitie. Met alleen de Kustcross in Vlissingen nog te gaan, zal het klassement zo goed als beslist worden.

De organiserende vereniging is AV Flakkee. De Flakkeese atleten hopen voor eigen publiek sterk te lopen. Het programma start om 12.30 uur met de pupillen A en B. Om 13.00 uur komen de C- en D-junioren in actie en om 13.40 uur zal de korte cross 2,5 km van start gaan. Om 14.10 uur klinkt het startschot voor het slotstuk, de lange cross, 8 km verdeelt over vijf ronden. Het parcours is relatief snel, lange rechte stukken over kort gras met een paar kleine heuveltjes. De wind heeft vrij spel en deze variabele factor kan het nog best pittig maken.

Inschrijven kan t/m 10 februari via www.avflakkee.nl, na-inschrijving is mogelijk tot een half uur voor de start van het betreffende onderdeel. Het inschrijfloket bevind zich binnen bij Paviljoen Meerzicht. De tarieven zijn als volgt: pupillen € 2,-, junioren € 2,50, overig € 4,-. Trimmers (niet lid van atletiekvereniging): pupillen € 3,50, junioren € 4,50, overig € 7,-. Na inschrijving pupillen € 3,50, junioren € 4,50 en overige categorieën € 7,-. Voor de eerste drie in elke categorie zijn prijzen, alle deelnemers krijgen bij de finish een herinnering uitgereikt.

Douche- en kleedruimte is beperkt beschikbaar, Surfshop Meerzicht heeft enkele douches ter beschikking gesteld, op het crossterrein zijn hier muntjes voor verkrijgbaar. Voor verdere inlichtingen kunt u terecht op de website of via Kees van 't Zelfde (0187-485566) en Wendy Tieleman (0187-481412).