Bijbelstudie leiderschap bij Lachai-Roï

SOMMELSDIJK - Christengemeente Lachai-Roï begint deze week met een Bijbelstudie over de vijfvoudige bediening. In zes woensdagavonden wordt deze Bijbelse manier van leiderschap in de gemeente uit de doeken gedaan.

In de Bijbel wordt gesproken over vijf bedieningen: apostelen, profeten, evangelisten, herders en leraren. Er is lange tijd weinig aandacht voor geweest, maar de laatste jaren lijken gemeenten wereldwijd de vijfvoudige bediening opnieuw te ontdekken. De evangelische gemeente Lachai-Roï, die op zondag samenkomt in het Prieel van de Staver, zit op dit moment middenin deze ontdekkingsreis. Iedereen die interesse heeft in dit onderwerp - ook van buiten de gemeente - wordt uitgenodigd om mee op reis te gaan en deze studies te volgen.
"We zijn ervan overtuigd dat als we de gemeente laten functioneren op basis van deze bedieningen, er meer en meer kracht vanuit zal gaan, omdat het Gods manier is", aldus voorganger Kees Tanis. De studies zijn gepland op 3 en 17 februari, 2 en 30 maart, 13 april en 11 mei. Locatie is het Kameraadhuis, Antoon Coolenstraat 11 in Sommelsdijk. Aanvang: 20.00 uur.