Open Lade-verkoop bij Atelier Hans Dolieslager

GOEDEREEDE - Bijna een jaar geleden, hielden Hans en Ineke Dolieslager de eerste "Open Lade Verkoop". Op zaterdag 30 januari vindt de tweede editie plaats.

Net zoals vorig jaar zijn in de eerste weken van januari de kasten weer opgeruimd. Doordat vorig jaar slechts een kwart van de "laden" uitgezocht werd, kwam er nu ook nog veel tevoorschijn. Zoals Hans Dolieslager vertelt: "Ik ben de afgelopen weken weer bezig geweest om in geheime hoekjes te speuren naar vergeten, verdwenen, maar toch "waardevolle" werkjes. Er blijken nog voldoende, achteloos in de la gestopte etsen uit de jaren '80 te zijn en schetsbladen die laten zien waar ik al die jaren mee bezig was. Ook kleine pastels, die als voorstudie gebruikt werden voor groter werk, doken weer op." En dat alles kan voor een klein prijsje naar een nieuwe eigenaar.

Hebt u belangstelling? Kom dan een kijkje te nemen in het atelier. U bent hartelijk welkom op zaterdag 30 januari a.s. vanaf 11.00 uur tot 17.30 uur. In laden en op tafels staat er van alles uitgestald. En natuurlijk zorgen Ineke en Hans voor koffie of thee met een zelf gebakken koekje in hun gezellige keuken. Atelier Hans Dolieslager, Pieterstraat 22-24, Goedereede, tel. 0187 492069.