Benefietconcert voor kansarme kinderen in Uganda

GOEREE-OVERFLAKKEE - Zaterdag 6 februari is er een bijzondere muziekvoorstelling in het Diekhuus. Een benefietconcert voor kansarme kinderen in Uganda. WatchEls, Sir Oliversband en Integendeel geven deze avond een spetterend optreden.

Watch Els speelt een breed, herkenbaar repertoire van stevige rock tot ballads, maar schuwt ook uitstapjes naar funk en jazz niet. De Sir Oliversband is een groep enthousiaste amateurs die een breed repertoire spelen van Glenn Miller tot Adele.
Drie Flakkeenaars, Peta en Erwin Grootenboer en Leontine Verolme gaan in Uganda een halve marathon (sponsor)lopen met als doel een betere toekomst bieden voor de allerarmste kinderen en hun gezinnen.

"Wij leven in een land met zoveel rijkdom. We hebben genoeg te eten, een fatsoenlijk dak boven ons hoofd, de kinderen kunnen in vrijheid naar school en leren. In een land zoveel kilometer verderop is dat voor kinderen zo anders. Het is maar de vraag of er in ieder geval één maaltijd per dag is. Daarom willen we ons dit jaar inzetten voor het strijden voor gerechtigheid voor de kids in Uganda. Je inzetten voor kinderen van minder bedeelden en daarmee helpen een toekomst te bieden", aldus de lopers, die ieder € 10.000 meenemen voor een betere toekomst van de kids aldaar. Door allerlei acties proberen ze het bedrag bij elkaar te vergaren en nu dus het benefietconcert.
Het concert wordt gehouden op zaterdag 6 februari in de Rabobankzaal van Het Diekhuus in Middelharnis.

De aanvang is 19.00 uur en de entree is € 10,-. Reserven via www.hetdiekhuus.nl