Algemene ledenvergadering van HCGO

GOEREE-OVERFLAKKEE - Op 12 januari vond de Algemene ledenvergadering van HCGO plaats. Hieronder volgt een aantal zaken die aan de orde kwamen.

Het bestuur van HCGO deed in een drieluik verslag over het seizoen 2014-2015, Erik Ter Braak, Martien Visser en Bryan Winkels gaven een uitgebreide uitleg over diverse zaken, Algemeen, Hockeytechnisch en financieel, er werden tijdens deze vergadering klinkende jaarcijfers gepresenteerd.

Er werd deze avond afscheid genomen van twee bestuursleden: Mandy Kroos en Gert-Jan Oostwouder hadden te kennen gegeven te willen stoppen met hun bestuurlijke functies. De voorzitter bedankt beide bestuursleden voor hun inspanningen. Gert-Jan werd door de Voorzitter benoemd tot Lid van Verdienste vanwege zijn grote bijdrage aan de opbouw van Hockeyclub Goeree Overflakkee. Diederik Duijser is aan het bestuur toegevoegd als nieuwe secretaris.

HCGO is nog steeds de snelst groeiende vereniging in de regio, het bestuur is trots op de geleverde prestaties en inspanningen. In de loop van het komende jaar zal er een verenigingsplan voor HCGO gepresenteerd worden.Na afloop van deze constructieve vergadering was de nieuwjaarsborrel gepland, onder het genot van een drankje en door de barcommissie verzorgde hapjes werd er door de aanwezigen gezellig nagepraat. Als iemand meer wil weten en zich afvraagt of hockey iets is voor hun kinderen, die kan kijken op HCGO.nl en kan ook langskomen bij één van de trainingsavonden. De eerste twee trainingen zijn volledig vrijblijvend.