Ron de Rover bij RTV SLOGO

GOEREE-OVERFLAKEE - In de uitzending van donderdag 21 januari 2016 van Polivak op RTV SLOGO is er een gesprek van verslaggever Jan van Gurp met het raadslid Ron de Rover. Hij is lid en voorzitter van de fractie van de ChristenUnie.

Een breed scala aan onderwerpen zal met hem worden besproken. De rol van de gemeente in de problematiek rondom de vluchtelingen; de duurzaamheid en innovatie van een aantal sectoren in de gemeente; de bereikbaarheid van het KCC, dus gemeentehuis; participatiesamenleving; stand van zaken onderzoek Berenschot naar vermeende onregelmatigheden; de goede kwaliteit van het onderwijs; de zichtbaarheid van zijn fractie ook in relatie tot het coalitieakkoord; de functie van het presidium; een energie neutrale gemeente in 2020 en nog een aantal losse onderwerpen.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19.00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9.00 uur en via "programma gemist".

Wie een politiek onderwerp heeft dat men onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee. Of wie politiek geïnteresseerd is en mee wil werken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker, kan dit doorgeven via polivak@rtvslogo.nl