Het bestuur van stichting We Go Together overhandigt een cheque van 3.000 euro aan de vier dames die later dit jaar de muskathlon gaan lopen om A21 te ondersteunen.
Het bestuur van stichting We Go Together overhandigt een cheque van 3.000 euro aan de vier dames die later dit jaar de muskathlon gaan lopen om A21 te ondersteunen. Foto: pr

Spinning at SEA levert 3.000 euro op voor A21

OUDDORP – De 56 deelnemers van Spinning at SEA, afgelopen zaterdag op de Brouwersdam, hebben samen een bedrag van 3.000 euro bij elkaar gefietst. De organiserende stichting, We GO Together, spreekt van een groot succes.

Het bedrag is bestemd voor A21, een organisatie die strijdt tegen moderne slavernij. De opbrengst is gedoneerd aan Willemienke Bal, Geke van Gurp, Jeanne-Marij van der Veer en Mirjam Visser, die het bedrag meenemen naar de muskathlon, later dit jaar in Griekenland en Bulgarije, waarvoor zij samen een bedrag van 40.000 euro bij elkaar aan het brengen zijn. Dit laatste gebeurt via allerlei acties.
Spinning at SEA was een van die acties. Bij strandpaviljoen Brouw waren zaterdag 9 januari 56 fietsers actief. Zij werden tijdens hun twee uur durende spinningsessie begeleid door twee professionele spinninginstructrices: Ria de Jong en Daniëlla van Dulst.

GO Color

Spinning at SEA was het eerste evenement van We GO Together. De stichting verwacht er een eerste succesvolle stap mee te hebben gezet naar de GO Color op 27 augustus 2016. De GO Color is een 5 kilometer lange loop in en rond Middelharnis, waarbij de deelnemers het parcours gekleurd afleggen. Ook de opbrengst van dit evenement gaat naar goede doelen.

Stichting We Go Together is vorig jaar opgericht om goede doelen te ondersteunen en voor de promotie van Goeree-Overflakkee. De stichting wil ook bijdragen aan het welbevinden van de inwoners en ondernemers van het eiland én een gezonde leefstijl stimuleren.