Afbeelding
Foto:

Het Prieel helemaal terug als bruiloftslocatie!

(Advertorial)

Kent u Het Prieel nog van vroeger? Dan is een hernieuwde kennismaking zeker nodig. Het imposante theater van de Staver in Sommelsdijk is namelijk recent vernieuwd en heeft een ware metamorfose ondergaan. Dat de prachtige ronde zaal zich het beste laat gebruiken voor een trouwerij of trouwfeest, blijkt uit de vele bruidsparen die het afgelopen jaar "Ja!" hebben gezegd tegen Het Prieel. Met de bruidsbeurs "Trouwen op Flakkee" op 9 januari zet de Staver eveneens de toon voor 2016.

De feestzaal met aparte, overkapte entree heeft een royale bar en een verhoogd podium. Nieuw zijn ook de kleurrijke LED-verlichte wanden die een moderne, bijna interactieve indruk maken zonder dat de zaal de grandeur van toen verliest. Met de klassieke meubelen en moderne materialen is elk evenement in Het Prieel een feest voor iedereen.

Een feest naar ieders smaak

Wilt u live muziek, een smaakvolle catering of een geheel verzorgd diner? De bruidsadviseur van Het Prieel helpt u graag met het maken van de juiste keuzes. Hoewel de uitstraling van Het Prieel anders doet vermoeden, is het ook met een kleiner budget mogelijk alleen de zaal te huren.

Bruidsbeurs

Welke locatie leent zich nu meer voor een bruidsbeurs dan het nieuwe Prieel? Op zaterdag 9 januari kunt u vanaf 11.00 uur (hernieuwd) kennismaken met deze prachtig vernieuwde feestzaal. Zeg ook "Ja!" en kom gezellig naar "Trouwen op Flakkee".

Het Prieel
Olympiaweg 32, Sommelsdijk
T. 0187 - 483306, www.destaver.nl