Afbeelding
Foto:

De kracht van Aloë en pure honing

Ouddorp, dat is het dorp waar ik als kind lange zomers doorbracht in het houten zomerhuisje in de duinen. Heerlijke zomers, waar geen eind aan leek te komen… Ik kan me nog herinneren dat we lange Jaap in zijn blauwe ketelpak honing zagen slingeren. Nu woon en werk ik al heel wat jaren in één van de mooiste badplaatsen van Nederland. Ik verzorg er Yoga in www.yogastudioouddorp.nl

Vanuit Mediterrane gebieden heb ik Aloë leren kennen en nu wonend en werkend in Ouddorp. In de loop der jaren heb ik mogen ontdekken dat pure Honing en Aloë opmerkelijke overeenkomsten hebben o.a. dat beiden sinds mensenheugenis bekend zijn. Ze worden dan ook genoemd in de Bijbel , Koran, Talmud, Veda's en zelfs Pyramide-teksten. Beiden bevatten meer dan 150 voedingsstoffen en zijn meegenomen door vele ontdekkingsreizigers, tijdens hun reizen over oceanen en bergtoppen. Beiden hebben een ondersteunend vermogen op het zelfhelende vermogen van ons lichaam en m.n. de darmwerking, wat voor een belangrijk deel onze gezondheid bepaalt.

Onder het motto: "Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken", ben ik gaan samenwerken met een bedrijf dat wereldwijd twee High-Techlijnen uit de natuur verwerkt in hoogwaardige verzorgingsproducten voor mens en dier. Voor Europa is er onlangs een groot Distributie- Centrum geopend bij Roosendaal.

Het is voor mij een plezier om mensen te kunnen adviseren & uitleg te geven en maak gerust een afspraak via simonevanosch@gmail.com of bel 0187-687109 of 06-24715986.

Simone van Osch

Ps. Op dinsdagochtend zijn er nog Yoga-plaatsen vrij van 10.00 tot 11.00 uur, misschien een leuke gelegenheid om aansluitend nog wat te wandelen over onze weekmarkt in Ouddorp.