Dag vol verrasingen

Op een mooie dag is 'Herkenees' Jaco Melissant getrouwd met Willianne Hoogendoorn, helemaal uit Lienden. Arjo en Astrid van der Graaff waren deze dag samen aanwezig als fotograaf, want het bruidspaar wilde niet alleen mooie foto's, maar ook een prachtige same day edit clip. Voor mensen die dat niks zegt, dat is een trouwfilm die al tijdens de bruiloft wordt vertoond.

De dag begon al vroeg voor het bruidspaar. Maar dat maakte niet uit, want toen Jaco de deur open deed was hij een en al vrolijkheid. Dat kan natuurlijk ook niet anders als je met de vrouw van je dromen gaat trouwen…

Ondertussen was Willianne zich mooi aan het maken, samen met haar moeder. De lucht hing vol met liefde. Jaco heeft Willianne thuis opgehaald en verraste haar met het vervoersmiddel: een romantisch volkswagenbusje. Het bruidspaar toerde naar de Grebbeberg in Rhenen, de locatie voor het maken van de trouwfoto's. Na de Grebbeberg volgde nog een prachtige oude boerderij in de buurt. Het was voor de fotografen een feestje om foto's en filmopnamen te maken. Wat een bruisend stel!

De gasten arriveerden en er werd wat gegeten en gedronken. De houtzagerij van de ouders van Willianne vormde de locatie voor het maken van prachtige groepsfoto's. Daarna volgde het officiële gedeelte van de dag. Op naar het gemeentehuis van Mourik, de gasten mochten instappen in een mooie Amerikaanse schoolbus. De sfeer was geweldig. De kerkdienst was aan de andere kant van de rivier, het gezelschap stapte op het pontje om over te varen naar Leersum.

Na de kerkdienst door naar de prachtige feestlocatie Prinsenhof in Buren, dat wordt gerund door een vriendin van de bruid. Daar stond geen bruidstaart klaar, maar een reusachtige 'Bruidstompouce'. Jacco lust namelijk geen bruidstaart, maar is gek op tompoucen…

In de boomgaard werd onder luid gejuich de grote groepsfoto gemaakt. Ondertussen had Arjo hard gewerkt aan de same day edit clip en die werd vertoond aan het bruidspaar en de gasten. Dat is altijd een enorm succes, veel gasten zijn tot tranen geroerd bij het zien van de trouwvideo.